Lassen

Door middel van MIG/MAG lassen, TIG-lassen en orbitaal lassen produceren wij zeer sterke en betrouwbare lasverbindingen.

MIG, MAG en TIG lassen

Iedere lastechniek heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo is MIG-lassen en MAG-lassen goed te automatiseren terwijl met TIG-lassen een zeer hoge betrouwbaarheid en laskwaliteit te behalen is. Daarom bekijken we per situatie wat de beste lastechniek is.

Een belangrijk onderdeel van alle handmatige laswerkzaamheden is de lasmethodebeschrijving. Wij voldoen aan de bijbehorende richtlijnen die zijn vastgelegd in strenge ISO-normen. Bovendien werken wij met gecertificeerd personeel en gecertificeerd materiaal.

Orbitaal lassen

Door middel van orbitaal lassen realiseren wij perfect gladde pijpverbindingen. Hierbij laten we de laskop 360 graden rondom de buis draaien. Orbitale lasverbindingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in bijvoorbeeld de medische industrie.

Omdat we orbitaal lassen geautomatiseerd uitvoeren, gebruiken we deze techniek veel bij seriematige productie. De doorlooptijd van de laswerkzaamheden wordt hiermee sterk verkort.

 

Contact opnemen