Missie – Hier staan wij voor.

Wij helpen bedrijven te voorzien in hoogwaardige technische precisie-onderdelen, zonder dat zij concessies hoeven te doen aan hun inkoopdoelstellingen Wij voegen waarde toe aan hun bedrijfsactiviteiten om succesvolle inkoopresultaten te behalen én te voldoen aan de technische vereisten.

Kwaliteit en vakmanschap: Onze nadruk ligt op het leveren van technische high-end producten van uitstekende kwaliteit. Dit omvat het gebruik van hoogwaardige materialen, geavanceerde technologieën en zorgvuldig vakmanschap om producten te produceren die voldoen aan de technische specificaties en normen van onze klanten. Door te focussen op kwaliteit, helpen wij klanten om hoogwaardige producten te verkrijgen die aan hun eisen voldoen.

Klantspecifieke oplossingen: Wij werken nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften en inkoopdoelstellingen te begrijpen. Hierdoor kunnen wij producten op maat ontwikkelen die precies aan hun vereisten voldoen. Door samen te werken in het ontwerp- en ontwikkelingsproces kunnen wij eventuele beperkingen of uitdagingen identificeren en proactief oplossingen bieden.

Kostenbeheersing: Wij helpen klanten bij het optimaliseren van de kostenefficiëntie in hun inkoopproces. Wij zetten onze technische expertise in om alternatieve materialen, processen of ontwerpen voor te stellen die kosteneffectiever zijn zonder in te leveren op de kwaliteit en prestaties van de onderdelen. Dit versterkt de concurrentiepositie van onze klanten.

Leveranciersbeheer: Wij zorgen voor een goed beheer van ons leveranciersnetwerk om ervoor te zorgen dat wij toegang hebben tot hoogwaardige componenten en materialen. Door sterke relaties met betrouwbare leveranciers op te bouwen, kunnen wij de kwaliteit, beschikbaarheid en prijs van  inkoopmaterialen waarborgen.

Raamovereenkomsten: Het aanbieden van raamovereenkomsten stelt klanten in staat om producten of diensten in kleinere hoeveelheden of op geplande tijdstippen af te roepen. Tegelijkertijd bieden raamovereenkomsten voordeel zoals; kostenbesparing, betrouwbaarheid, flexibiliteit, voorraadbeheer en klanttevredenheid.