CNC VERSPANEN

• CNC-frezen: We beschikken over moderne freesmachines die in staat zijn om complexe vormen en contouren te bewerken. Of het nu gaat om prototypen, kleine series of middelgrote productie, onze CNC-freesdiensten bieden hoge precisie en consistentie.

• CNC-draaien: Onze CNC-draaimachines kunnen nauwkeurige bewerkingen uitvoeren op draaidiameters van verschillende afmetingen. We leveren zowel eenvoudige als complexe draaidelen, waarbij we streven naar strakke toleranties en een uitstekende oppervlakteafwerking.

• CNC- langsdraaien: Ons aanbod voor CNC-langsdraaien omvat hoogwaardige bewerkingsdiensten voor het produceren van lange draaicomponenten. Met behulp van geavanceerde CNC-langdraaimachines kunnen we nauwkeurige en complexe bewerkingen uitvoeren op lange werkstukken

AUTOMATISERING

Ons geautomatiseerde machinepark biedt een breed scala aan geavanceerde machines en apparatuur om efficiënt en nauwkeurig te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Met de nadruk op automatisering streven we naar verbeterde productiviteit, verhoogde doorvoer en consistente kwaliteit.

Robotica: We maken gebruik van industriële robots om verschillende taken te automatiseren, zoals materiaalhandling, belading en lossing van machines, en montageprocessen. Door robots in te zetten, kunnen we de productiviteit verhogen, de cyclustijden verkorten en de consistentie verbeteren.

Geautomatiseerde inspectie: We maken gebruik van geautomatiseerde inspectiesystemen, zoals vision-systeemcamera’s, om de kwaliteit en nauwkeurigheid van de geproduceerde onderdelen te controleren. Dit helpt bij het identificeren van eventuele defecten of afwijkingen en zorgt voor een consistente kwaliteit.