01

Engineering

Rokem biedt u volledige ondersteuning tijdens het gehele proces, van productontwerp tot prototype.

Wij adviseren onze klanten graag op het gebied van (value) engineering. Onze afdeling Engineering ontwerpt, ontwikkelt en levert productie oplossingen voor verschillende markten. We streven ernaar onze klanten en hun processen te begrijpen met als doel de optimale oplossing te bieden op maakbaarheid en reproduceerbaarheid. Wij ontwerpen 3D modellen met CAD software van Solid Works.

Lees verder...
02

Productie

Door de veelzijdigheid aan bewerkingen en ons brede pakket van diensten, zijn we in staat het volledige productieproces uit handen te nemen.

Rokem beschikt over een zeer divers en uitgebreid machinepark met als doel een efficiënt productieproces te creëren. Hierdoor kunnen wij aan vrijwel al uw eisen en wensen voldoen op het gebied van CNC draaien, CNC langdraaien, CNC frezen, assemblage en (value) engineering.

Bent u geïnteresseerd in een gespecificeerd overzicht van ons machinepark? Download dan de machinelijst (pdf).

Lees verder...
03

Assemblage

Naast de fabricage van losse componenten, verzorgen wij ook de assemblage hiervan. Hiermee verhogen wij de efficiency en verlagen wij de kosten van onze klanten.

Rokem is constant bezig met het optimaliseren van het productieproces. Het assembleren van losse componenten neemt hier een belangrijke rol in. Doordat wij de montage van onze klanten uit handen nemen, verhogen zij hierdoor hun output en efficiency en verlagen zij de kosten. Rokem beschikt over een eigen assemblage afdeling met goede faciliteiten. Wij kunnen hierdoor eenvoudige tot zeer complexe componenten samenstellen.

Lees verder...
Kwaliteitscontrole High-tech Mechanical Industry
04

Kwaliteitscontrole

Tussentijdse controles en eindmetingen garanderen de kwaliteit van het eindproduct.

De kwaliteitseisen die door onze klanten gesteld worden, zijn variërend per klant en product. Wij zijn dagelijks bezig om de kwaliteit te verbeteren en te waarborgen, zodat we aan alle gestelde eisen kunnen voldoen. Rokem beschikt over een modern ingerichte meetkamer met o.a. een 3D meetmachine. Onze gecertificeerde vakmensen zorgen door middel van tussentijdse controles en eindmetingen dat de gewenste kwaliteit van onze klanten gegarandeerd is.

Lees verder...