CNC frezen

CNC frezen is naast CNC draaien een belangrijke verspaningstechniek. Met CNC frezen maken we bijvoorbeeld sleuven of uitsparingen in een oppervlakte. Met onze freesmachines verspanen we onder andere metaal, ijzer, rvs, messing, aluminium, koper en kunststof.

Waarom Rokem?

Rokem is een familiebedrijf met tientallen jaren ervaring. Wij bieden:

  • 5-assig simultaan frezen
  • Voor iedere toepassing de juiste freesmachine
  • Eén aanspreekpunt voor het gehele proces

Voordelen CNC frezen

Wij beschikken over verschillende freesmachines waarmee we op 5-assig simultaan kunnen frezen. De machines zijn voorzien van een geavanceerde Halter LoadAssistent waarmee de aanvoer van materiaal automatisch plaatsvindt. De doorlooptijd bij de serieproductie van fijnmechanische onderdelen wordt zodoende sterk verkort. Door middel van digitale 3D-meetapparatuur voeren we uitgebreide kwaliteitscontroles uit.

Professionals in CNC frezen

Rokem produceert zowel kleine als grote series. Voorafgaand aan het productieproces ontwerpen we het product in 3D-software zoals SolidWorks. Dit is een belangrijke stap die veel invloed heeft op het eindresultaat. Onze ervaren medewerkers volgen daarom regelmatig cursussen omtrent 3D-modelling, CNC-programmeren en CNC-verspaning.

Omdat wij het hele productieproces uit handen kunnen nemen, kunnen wij vanaf de eerste concepttekeningen en ontwerpen al meedenken over de productiemethode van het product en de uiteindelijke toepassing ervan. Op deze manier leveren wij altijd het gewenste resultaat af.

Rokem

Wij produceren fijnmechanische onderdelen vanaf ontwerp tot assemblage. Zoekt u een betrouwbare partner met veel kennis en kunde op het gebied van CNC frezen? Neem dan contact op met metaalbedrijf Rokem in Nieuwegein.

Contact opnemen