CNC draaien

CNC draaien is een onmisbare stap in het produceren van fijnmechanische onderdelen. Op een CNC-draaibank kan Rokem allerlei soorten materiaal verspanen, zoals staal, kunststof, rvs, aluminium, koper en messing.

Waarom Rokem?

Rokem is een familiebedrijf met tientallen jaren ervaring. Wij bieden:

  • Voor iedere toepassing de juiste draaibank
  • Eén aanspreekpunt voor het gehele proces
  • Zowel kleine als grote oplages

Ieder ontwerp vereist een unieke benadering. Rokem beschikt daarom over meer dan tien verschillende CNC-draaibanken. Voor iedere toepassing hebben we de juiste machine in huis. Denk bijvoorbeeld aan het produceren van onderdelen voor de voedingsmiddelenindustrie, waarbij toleranties van honderdsten van een millimeter en een oppervlakte met een lage ruwheidsklasse eerder regel dan uitzondering zijn.

Onze draaibanken zijn voorzien van stafaanvoer en een geavanceerde Halter LoadAssistant. Zo vergroten we de efficiëntie van de draaibanken en verkorten we de doorlooptijd bij het produceren van grote oplages.

Professionals in CNC draaien

Het nauwkeurig ontwerpen van het werkstuk in CAD-software zoals SolidWorks is van groot belang voor een perfect eindresultaat. Ook het instellen en programmeren van de CNC-machines vereist kennis en ervaring. Onze ervaren medewerkers volgen regelmatig cursussen omtrent het ontwerpen, programmeren en verspanen van 3D-modellen. Wij kunnen daarom al vanaf het eerste begin meedenken over het ontwerp en de productie van halffabricaten en eindproducten.

Wilt u verschillende prototypes laten maken? Of wilt u een ontwerp in het echt zien voordat we overgaan tot seriematige productie? Dit is mogelijk. Rokem is sterk in het produceren van enkelstuks tot grote series.

Rokem

Rokem Fijnmechanica verzorgt het gehele proces van ontwerp tot assemblage. Zoekt u een ervaren partner voor het produceren van fijnmechanische onderdelen, dan bent u bij metaalbedrijf Rokem in Nieuwegein aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact op.

Contact opnemen