Geschiedenis

Rokem Fijnmechanica is opgericht in 1948 door de heren M. Roelofs en W. Kemna. In 1988 zijn de bedrijfsactiviteiten overgenomen door de zonen, M. Roelofs en M.W.A. Kemna. Het bedrijf produceerde voornamelijk eenvoudige producten in hoge series.

In 2006 zijn de bedrijfsactiviteiten overgenomen door de huidige eigenaar, Jan van den Hoven. Vanaf dat moment is Rokem zich gaan richten op het produceren van precisie onderdelen. Rokem heeft de afgelopen jaren intensief geïnvesteerd in haar machinepark, productiemogelijkheden en opleidingen. Met als resultaat dat Rokem uitgegroeid is tot een belangrijke toeleverancier van hoogwaardige technische producten in de verspanende industrie.

Visie

Rokem is overtuigd van persoonlijke aandacht en het ontzorgen van haar klanten. Door een uitgebreid en modern machinepark, veelzijdigheid aan bewerkingen, ons breed pakket van diensten en een team van 20 ervaren professionals, nemen wij het volledige productieproces uit handen van onze klanten.

Onze vakmensen zijn verantwoordelijk voor het totale productieproces. Van zagen van het materiaal tot het inpakken van het eindproduct. Door de juiste beleving en verantwoordelijkheidsgevoel van onze vakmensen, leveren wij kwalitatief hoge producten af.

Rokem is een familiebedrijf dat veel waarde hecht aan een sterke binding met haar klanten. Dat betekent continuïteit voor onze relaties.