Bezoek ons tijdens de ESEF

Van 17-20 maart staan wij op de ESEF in Jaarbeurs Utrecht in hal 3 op stand A053. Ons team van verkopers informeert u graag over onze bedrijfsactiviteiten en onze  technisch adviseurs staan tot uw beschikking voor al uw technische vraagstukken. Vergeet dan ook vooral niet uw product en/of tekening mee te nemen.

Meld u nu aan via de REGISTRATIEPAGINA.

Mocht u verzekerd willen zijn dat één van onze verkopers of technisch adviseurs beschikbaar is, op het door uw gewenste tijdstip, dan is het ook mogelijk alvast een afspraak in te plannen via kantoor. Bel ons gerust of stuur een mail naar info@rokem.nl.

Wat mag u van ons verwachten?

Vanzelfsprekend mag u verwachten dat wij úw toeleverancier zijn in het produceren van hoogwaardige technische fijnmechanische onderdelen. Maar het is ook zeker van belang om te weten dat wij  bedrijven in de voedingsmiddelen-, medische-, vliegtuig- en toeleverende industrie ondersteunen in productoptimalisatie.  Het eindresultaat is dat u het beste product van uw markt in het bezit heeft tegen een concurrerende kostprijs.

Over de beurs

ESEF Maakindustrie is het grootste en belangrijkste evenement in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. OEM bedrijven, productontwikkelaars en inkopers kunnen hier terecht voor nieuwe materialen, componenten, toepassingen, productinnovaties en flexibele oplossingen waarmee hun vraagstukken rondom inkoop en productie worden beantwoord.

Waarom ESEF Maakindustrie bezoeken?

De behoefte van de klant staat centraal en keuzes maken betekent vooruit moeten kijken. Maar hoe zorg je dat je de juiste keuzes maakt en de snelle ontwikkelingen bijhoudt? Bezoek ESEF Maakindustrie en zie de slimme maakoplossingen van morgen, spreek nieuwe en bestaande contacten en  ontmoet je toekomstige toeleverancier.